En uddannelse inden for mindfulness

En uddannelse inden for mindfulness

En uddannelse inden for mindfulness 

At blive uddannet inden for mindfulness giver dit et indblik i en helt ny og anden verden. En spændende verden fyldt med muligheder. Samtidig dedikerer du dig til at hjælpe andre mennesker med at finde samme ro og fred i deres daglige liv. En smuk gestus hvor du for alvor bruger dine lærte evner.

Hvad er mindfulness? 

Det er svært, bare lige sådan, at sætte konkrete ord på noget, der kan synes at være en smule abstrakt. Men mange beskriver netop mindfulness som en form for et bevidst nærvær. Man retter sin opmærksomhed på det, der sker lige nu og her og lukker alt andet ude. En tilgang til at gribe nuet an og blot være til stede i det. Er man i stand til dette, vil man også opleve større glæde ved dagligdagen og samtidig evne at parkere mulige og eventuelle problemer og bekymringer. Ofte er det nemlig disse, altså problemer og bekymringer, der tynger os i det daglige. 

Evner man at kunne parkere disse og blot være fuldt til stede i det, man er i, vil man opleve en følelse af at være lettet og være mere modstandsdygtig, når problemerne og bekymringer er reelle. Man kan nærmest anskue det som en måde at få mest samt det bedste ud af tilværelsen på. 

At blive uddannet inden for feltet stiller krav til, at du evner at disse færdigheder selv – og samtidig har en lyst og et talent til at lære fra dig. At kunne lukke andre mennesker ind i det samme fantastiske univers og tillære dem de færdigheder, du har med i bagagen. 

Ved at uddanne dig som instruktør inden for mindfulness bliver du klædt godt og grundigt på til at varetage denne slags opgaver – og får et stort indblik i, hvad det kræver. Du får en større og bredere forståelse for mennesket og dets psyke. Og samtidig en evne til aktivt at påvirke tanker og mønstre deraf. Det handler i høj grad om at flytte fokus og evne at holde fokusset i nuet. 

Det handler i høj grad om at blive dygtig til at lukke det postive og gode ind – og frasortere de elementer, der ikke gavner eller bidrager positivt i livet. 

At tillære sig denne færdighed, er en evne og en kunnen du kan bruge resten af dit liv. En værdifuld evne – ikke mindst. 

Har du interesse inden for netop dette felt og kunne du tænke dig at høre mere, bør du læse med her Mindfulness uddannelse

 

 

Du kan læse videre i artiklen Skab nye muligheder for dig selv med en mindfulness instruktør uddannelse.

Skriv et svar