Sælg dit guld til en god pris

Sælg dit guld til en god pris

Igennem tiden har guld været blevet tildelt værdi, både på grund af dets farve, dets egenskaber og særligt dens sjældenhed. Guld er nemlig ikke et metal der produceres meget af hvert år, sammenlignet med andre metaller såsom stål. Derfor er guld stadig et begrænset materiale, som den dag i dag stadig er meget værdifuld. 

Guld kan smeltes og omformes til mange ting. Igennem tiden har det blandt andet været brugt til dekorationer, våben og smykker, og bruges stadig til produktion af mønter. 

Uanset hvilket form for guld, du sidder inde med, hvadenten det er et smykke, en genstand eller en guldbar, så kan du sælge dit guld og få en god pris for det. Guldpriser i Danmark afhænger af verdensmarkedet, og dermed varierer guldprisen meget. Men ét sted hvor du er garanteret Danmarks bedste guldpriser er hos Nordisk Guld, som sammenlignet med andre guld forhandlere altid betaler den højeste værdi for dit guld.

Inde på Nordisk Gulds hjemmeside Guldpriser kan du læse meget mere om deres service og dine muligheder for at sælge dit guld. Her kan du også beregne en cirka pris for det guld, som du har derhjemme. På hjemmesiden finder du en beregner, hvor du blot skal indtaste vægten af dit guld i gram, afhængigt af hvor mange karat dit guld er. Herefter får du en opdateret cirka pris på, hvad dit guld kan sælges for. 

Nemt og overskueligt at sælge dit guld til Nordisk Guld

Hvis du vælger at sælge dit guld til Nordisk Guld, så kan du gøre én af følgende:

  1. Du kan booke et personligt møde i København eller Århus, hvor Nordisk Guld vil give dig rådgivning i forhold til salg af guld og vurderer dit gulds værdi. Herefter får du pengene i hånden.
  2. Du kan vælge at sende dit guld som værdipost og når Nordisk Guld har modtaget dit guld og testet guldets karat, så vil pengene blive overført til dig.

Der er ingen begrænsning for hvad Nordisk Guld vil købe af dig. Du kan sælge alt lige fra guldsmykker og guld ure, til guld genstande og skrot guld. Der kan være guld i smykker, mønter, barer og andet du har liggende derhjemme, så det er bare at gå i gemmerne og kontakte Nordisk Guld. 

Nordisk Guld har mange års erfaring med køb og salg af guld, guldpriser og det globale marked for guld. Du er derfor i kyndige hænder når du vil sælge. Nordisk Guld vil vejlede dig og rådgive dig til at sælge dit guld til den rette pris, så du får mest værdi ud af dit guld. 

Læs også Få overblik over de forskellige priser på guld lige her! hos slanke-kuren.dk.

Skriv et svar