Knaser dit parforhold? Her har du et par gode råd

Knaser dit parforhold? Her har du et par gode råd

Måske en parterapeut er det vigtigste redskab for jeres parforhold? 

Tænk hvis en så lille ting, kan gøre en kæmpe forskel for jeres parforhold? Hvis du og din partner trænger til at genfinde kærligheden igen, så kan i gøre det hos Parterapi i Aarhus . Her er der mulighed for parterapi i hele Århus og omegne (Viby, Risskov, Højbjerg, Viby osv.) 

Dagene går og hverdagen er kedelig og som altid bare en rutine der gør at pligterne fylder mere end jeres kvalitetstid med hinanden som det parforhold, i en gang havde og levede for. Men bare rolig, med hjælp fra en dygtig parterapeut kan i blive klogere på, hvad der står i vejen for den hverdag som i begge drømmer om sammen. 

Dette for at undgå at i som par kommer til at føle, at der mangler noget i forholdet. For i skal netop ikke føle dette og irritationer kan ofte komme på spil her, men så en god Parterapeu hjælper jer til at genfinde kærligheden til hinanden igen og det er alle pengene værd, hvis i stadig ved der flyver en forelskelse rundt i jer, som bare venter på at komme ud igen og blive genskabt. 

Her er et par råd i kan gøre brug af, hvis i mangler et par idéer til hvordan i kan bruge tid sammen bedst muligt. 

  • Planlæg en weekendtur – bare jer to og genfind hinanden – snak om hinandens lyster, hvad vil i gerne opleve, hvor skal det være, har i engang været på en romantisk tur sammen som i gerne vil tilbage til for at opleve kærlighedens minder igen? 
  • Sæt tid af hver aften – bare en time – snak med hinanden om hvordan dagen er gået og så kan i samtidig spare med hinanden. 
  • Lav middag sammen en gang om ugen, stå og lav en romantisk middag og åben en flaske vin. Bare sådan en dag om ugen, vil gøre en kæmpe forskel for jer. Lav jeres yndlingsret og sæt jeres yndlingsfilm på. Sørg for at lave popkorn og se evt. en sjov komedie, som får jer begge til at sidde og skraldgrine. 
  • Gå en tur udenfor sammen 1 time om ugen, tag en caffé latte i hånden og måske en tur ned på den nærmeste strand, få talt ud om forskellige følelser, eller hvad den kommende uge skal byde på. Tag evt. forbi forskellige boliger og tal om jeres fremtidsdrømme og hvad i gerne vil have der sker i fremtiden. 

God fornøjelse! 

 

 

Du kan læse videre i artiklen Hvordan kommunikerer du med din partner?.

Skriv et svar