Er du også til luksus når vi taler ure?

Er du også til luksus når vi taler ure?

Indholdsfortegnelse

Går du også op i luksus, når det handler om accessoires, mere præcist defineret: ure. Dit ur er en praktisk ting at have, noget som du bruger til at orientere dig, noget som du bruger til at styre din dag og noget som gør at du kommer til tiden og at du ikke kommer for sent til de aftaler du måtte have i løbet af dagen.

Hvad enten det er møder med dit arbejde, aftaler med dine venner eller i fritiden, hvor du mødes med sports kammerater eller andre i dit netværk. Ja, dit ur er praktisk. Men det er ikke kun det, det ved både du og jeg.

Fra praktik til brand 

I gamle dage, vi taler meget gamle dage, var vores tidsregulator på armen en meget praktisk ting, som skulle hjælpe os med at organisere vores dag. Det gav os et hint om hvorvidt vi har sent på de, om vi var tidligt på den eller om vi kom lige til tiden. Det gav os en indikation på om vi kunne nå det, vi gerne ville nå og om de aftaler, som vi havde med andre mennesker, eller os selv, overhovedet kunne lade sig gøre.

Det var praktisk og det hjalp med at planlægge dagen. Det er det stadig, der er bare kommet en langt større dimension til vores ure i dag. For i dag er dit ur ikke et værktøj til at kunne klokken længere, eller til at overholde aftaler. Det er et bevis på, om du kender til luksus, teknik og brands. Det er et bevis på, at du enten har råd til eller ikke har råd til at købe noget luksuriøst. Og det er et bevis på, at du er typen, der ikke kun går op i dit tøj, men også det, der sidder på dit håndled. Og sådan er det også hvis du vælger Omega

Dette ur er indbegrebet af luksus. Det er et luksusmærke, som fremstilles i Schweiz og har aner tilbage til 1848, hvor det blev grundlagt af Louis Brandt. Hvis du også er fan af Omega ure, så kender du helt sikkert disse to ure: Speedmaster og Seamaster. Speedmaster var nemlig med på NASA Apollo 11 missionen, det var den første mission på månen. Og sådan kan forskellige brands være kendt for forskellige ting, og det er med til at bære historien om brandet og hvad det også står for, udover kvalitet og teknik.

Du kan læse videre i artiklen Historien om Breitling ure.

Skriv et svar