3 gode grunde til at sikre dine værdigenstande på arbejdspladsen

3 gode grunde til at sikre dine værdigenstande på arbejdspladsen

Du kan gøre dig selv og dine kolleger en stor tjeneste ved at sikre jeres sikkerhed mod tyveri og stjålne genstande ved at mærke både jeres computere og værktøj med ID mærker og tyveri mærkning. Dette giver jer alle en god sikkerhed for tyveri, og hvis uheldet skulle være ude, så er i forsikret med mærkningen, som altså også hjælper selv hvis uheldet er ude. Hos Miladan er de klar til at hjælpe og guide dig og dit firma til både ID og tyveri mærkning.

1. Det sender de rigtige signaler mod tyveri

Når du vælger at få mærket dine værdigenstande, er det også med til at sende forskellige signaler. Først og fremmest sender du professionelle signaler til kunder og samarbejdspartnere, når dit logo, eller din mærkning af anden art, er synlig på netop dine enheder.

Men vigtigst af alt, i tilfælde af tyveri, sender den også signaler om, at dine genstande er mærkede og derved svære at få afsat på det sorte marked. Det er altså signaler om, at hvis tyven vælger at stjæle din mærkede genstande, så får personen ikke ret meget mere ud af det. Dette er især gældende, hvis du vælger at mærke dine genstande på en måde, så mærkningen ikke kan fjernes eller slibes væk.

2. Det er svært at videresælge

Som nævnt under forrige afsnit, er det svært for tyven at stille noget op med dine mærkede værdigenstande. Det betyder, at tyven ikke har mulighed for at videresælge det, da det altid vil pege tilbage på, hvor det oprindeligt kom fra – din virksomhed.

Tyverimærkning af værktøj er derfor en god idé, til at sende signaler til tyven, hvis uheldet skulle være ude, at der er indbrud i din virksomhed. I denne situation kan du være så heldig, at tyven vil opdage mærkningen, og allerede her vælge ikke at stjæle genstandene og tage dem med.

Hvis tyven alligevel vælger at tage nogel værdigenstande, og senere opdager mærkningerne, kan du også her være heldig, at di genstande bliver forlagt og derved har mulighed for at finde tilbage til dig. Eller også at det på den ene eller anden måde blive leveret tilbage eller kommer retur – en slags handling af fortrydelse fra tyvens side.

3. Det er fordelagtigt ift. forsikring

Det er fordelagtigt for dig at mærke dine værdigenstande. Det er først og fremmest vigtigt at registrere den inventar og de genstande, du ønsker forsikret, hvis uheldet er ude. Det er her en god idé at tage billeder af alle dine genstande, efter de er registreret. Og her kan du med fordel tage billeder af dine genstande, efter du har fået dem mærket, så mærkningen er synlig på billederne, hvilket kommer til din fordel i en eventuel forsikringssag.

Skriv et svar