Hvad er Roulette strategier?

Hvad er Roulette strategier?

Herunder vil vi komme ind på nogle af de strategier, der er indenfor rouletten, som hører inde under Regler til online roulette.

Martingale systemet

Martingale systemet er uden tvivl den mest kendte roulette strategi, der anvendes i vid udstrækning på både fysiske og online kasinoer. Det er en progressiv teknik og kræver, at spillerne fordobler størrelsen på væddemålet, hver gang de taber. Når det er gjort ordentligt, og med lidt held, skal det give spillerne mulighed for at udligne alle de tabte penge og endda gå væk med en lille fortjeneste. Det oprindelige væddemål afhænger af størrelsen på indsatsen, og spillerne fordobler beløbet, indtil de endelig vinder.

Matematikken bag Martingale strategien er enkel og giver mening, selv for dem der ikke ved noget om rouletten. Det, der betyder mest, er, at spillerne vælger fornuftige indsatser og et spil med høje indsatser. Det er nemlig vigtigt for at være i stand til at fordoble indsatsen over en lang periode uden at ramme indsatsgrænsen.

Martingale taktikken er desuden en god strategi for begyndere, der lige er begyndt at spille roulette online. Det er let at forstå, kan implementeres med det samme, og under de rigtige omstændigheder giver det spillerne mulighed for at udligne tab. Den eneste risiko er at ramme indsatsgrænsen eller miste hele sit beløb.

Den omvendte Martingale strategi

Den omvendte Martingale strateg er derimod det oplagte næste skridt for spillere på rouletten, der har prøvet med Martingale teknikken. Ligesom navnet indikerer, bruger det de samme principper for væddemål, og den eneste forskel er i, hvad der udløser forøgelsen af ​​indsatsen. Det oprindelige system kræver, at spillerne fordobler indsatsen, når de taber, mens den omvendte Martingale har væddemål fordoblet efter hver sejr. I stedet for at sigte mod en fuldstændig inddrivelse af de tabte penge, har denne strategi til formål at maksimere gevinsten.

Det omvendte Martingale er en afbalanceret strategi, hvor du ikke risikerer at miste alle dine indsatser. Spillere vælger i stedet startindsatsen med en lidt højere indsats end ved den klassiske Martingale. Fokus er igen på spil med lige penge på rød, sort, lige eller ulige, og indsatsen fordobles efter hvert vindende spin. Spillere kan således selv bestemme, om de vil afbryde progressiv væddemål efter tre, fire, fem eller flere sejre. Dette giver spillere mere frihed til at basere deres brug af den omvendte Martingale strategi efter disse forventninger, men det er dog stadig vigtigt at sætte grænser.

Skriv et svar