De gode terningespil du kan spille overalt

De gode terningespil du kan spille overalt

Indholdsfortegnelse

Med så meget teknologi, der overtager verden i form af videospilkonsoller, tablets og smartphones, er den bedste måde at få en mindeværdig aften til tider på at gå tilbage til det grundlæggende.

Når du er omgivet af dine venner på den lokale bodega, eller når du bringer folk sammen til en familieaften, er alt hvad du behøver, et sæt terninger for at åbne en helt ny verden af ​​spilpotentiale.

Derfor vil vi her komme med et bud på nogle af de mest populære terningespil, som du kan spille overalt, men du kan også finde 5 gode terningespil her.

Yahtzee

I et spil Yahtzee er formålet med spillet at kaste fem terninger og prøve at vinde point ved at opnå specifikke kombinationer. Du kan kaste dine terninger op til tre gange på én gang for at skabe de kombinationer, du har brug for, og du skal holde dine terninger inde i kassen.

Bare et spil Yahtzee inkluderer tretten runder, og efter hver runde vælger en spiller, hvilken kategori de vil bruge til denne runde. Det er vigtigt, at når du først har brugt en af ​​de tretten tilgængelige kategorier, kan du ikke bruge den igen – så vælg klogt.

Hver kategori har sit eget scoringssystem, og du kan gemme specifikke terninger i en kast, og vælge at genkaste andre terninger, hvis du vil. “ahtzee er, når du får fem af det samme antal på én kast, og det er 50 point værd. Som sædvanlig er vinderen af ​​spillet den person, der har flest point i slutningen af ​​de 13 runder.

Løgn

For at spille Løgn terninger kaster alle i dit hold deres terninger i starten af ​​spillet. Hvis nogen af ​​dine terninger lander oven på hinanden, når du kaster, skal du kaste igen. Her skal man være opmærksom på, at man ryster og flytter dine terninger i en kop for at holde dem skjult for de andre spillere.

Når alle ha kastet deres terninger, skal de holde deres terninger skjulte, mens spillerne byder på værdien af ​​terningerne for hele holdet. Med andre ord, hvis du satser på, at der er fire 5\’er på bordet, og du kun har en 5 selv, håber du, at de andre mennesker omkring dig har mindst tre 5\’er at tilføje til din indsats.

Efter hver forudsigelse kan dit hold enten fortsætte med at spille, eller en spiller kan udfordre en anden og kalde dem en løgner. Hvis nogen udfordres, afsløres alle terningerne på bordet.

 

 

Skriv et svar