Sådan finder du et billigt slips uden at miste kvaliteten

Sådan finder du et billigt slips uden at miste kvaliteten

Indholdsfortegnelse

Når du skal ud og købe slips, og gerne vil passe på pengepungen, findes der en række ting, som du kan kigge efter, hvis du stadig ønsker et slips i en god kvalitet. Her vil vi komme med en guide, som kan hjælpe dig på vej, hvis du skal ud og Køb billige slips.

Det handler om detaljerne

Når du investere i et slips, er det tit de små detaljer, som du i virkeligheden betaler for. De fleste slips i højere prislejer, har ikke kun bestemt konstruktionen af ​​hovedkomponenterne, men også af det, der er mindre synligt. Derfor er det vigtigt at du sørger for at checke ved syningerne.

Du kan starte med at checke på bagsiden af slipset. Er der en rem, som du kan placere slipset hale igennem for at undgå, at det krøller sammen?

Specifikt for mønstrede slips, er det essentielt at checke efter om mønsteret er kontinuerligt, eller om der specielt omkring syningerne kan være mærkelige lukninger.

Er slipsets kanter rullet, eller ser de foldede ud? Tro det eller ej, slips af god kvalitet rulles og presses med stor omhu for at sikre fylde ved kanterne. Dette hjælper også slipsen med at opretholde sin form i lang tid. Derfor skal du særligt være opmærksom på dette.

Vend slipset og forsøg forsigtigt at adskille enderne på slipset, hvor mønstreret er samlet. Ser du et enkelt sæt syninger der? Dette hjælper med at holde slipset sammen og sammen med slipsenålsen giver det slipset sin ikoniske form.

Husk at checke forenden af slipset. dette er den nederste del af slipset på bagsiden. Er der noget her, som gør, at slipset ikke ser ud til at være samlet ordentligt? Dette er for det meste et sted, hvor det kan glippe ved køb af billigere slips i dårlige kvalitet.

Sørg for at lægge slipsen på en plan overflade og læg den ene håndflade over den bredeste del og den anden omkring hvor knuden vil være, og flyt dine håndflader fra hinanden. Strækker slipset sig lidt, og går derefter tilbage til sin oprindelige form, når du slipper taget? Det er vigtigt, hvis du ønsker at slipset fremadrettet skal kunne bevare den rigtige form.

Hold derefter slipset op ved den lille ende, eller hæng det over din arm. Hvis det vrides, kan du konkludere at det ikke er skåret skævt og derfor er et slips, der skal undgås at investere i.

 

Skriv et svar