Coronakeder du dig? Læs med her

Coronakeder du dig? Læs med her

Der er få ting der har fået menensker i gang med at tænke på \’kreative ting de kan give sig til\’ som coronavirussen. Denne virus har tvunget det sociale Danmark i knæ og har nu efterladt de fleste af os i frivillig- eller påtvunget karantæne. Og hvis der er én ting vi danskere aldrig har været van til, så er det ikke at have chance eller mulighed for at omgåes de mennesker som vi bedst kan lide. 

Det får mange mennesker til at stresse lidt mere end de burde, det er ikke hårdt at være i karantæne, hvis du har noget at give dig til. Problematikken opstår først når du er færdig med at spilde tid (du er løbet tør for bøger du kan læse og ting du vil se på netflix). Her begynder det nye problem med at underholde sig selv. 

For hvad i alverden kan man lave derhjemme hvis man allerede har brugt en uge på at se fjernsyn og gøre rent? Da det kun er dumme mennesker der keder sig, har jeg lavet en liste herunder og et par gode ting som enhver fornuftig karantæneramt selvfølgelig giver sig i kast med. 

Du kan fylde op på gadgets 

Ud med det gamle, ind med det nye! Hvis du er en af de danskere der bare ikke er god til at smide gamle ting ud, så er det nu du har din chance. Køb den Oplukker ring som du altid har drømt om og smid de gamle gadgets fra før 2000 skiftet ud – du bruger dem jo alligevel ikke! 

Spøj til side, lige i karantænetiden kunne der næsten ikke være bedre til at gå at rydde op som nu – det bør du overveje at gøre. 

Webinarer – bliv klog på alt det du ikke var

Der er faktisk få ting du ikke bare kan lære på internettet. Takket være adgangen til fri information findes der nu et hav af forskellige kurser og timer man kan tage online, der kan være med til at kickstarte den gamle hobby eller sikre dig at du kan få en federe titel på dit arbejde – det er næsten kun fantasien der sætter grænserne her. 

Hvis du er gået kold i din gamle hobby kunne karantænen også være med til at sparke liv i den igen, der er få ting vi mennesker nyder lige så meget som at gå i dybden med hobbyer – nu har du tiden.

Dette indlæg har 6 kommentarer

 1. Ella F.

  Hejsa Kennelpoulsgaard.dk
  Kommer i med en opfølgning? Venlig hilsen, Ella F.

 2. Oscar D.

  Heej, Kennelpoulsgaard.dk Jeg gad godt lige tilmelde mig nyhedsbrev, men har i ikke fået det endnu? 😀
  Venlig hilsen, Oscar

 3. Anker T.

  Hejsa
  Jeg er mega fan af jeres måde og skrive på.
  Venligste hilsner, Anker

 4. Albert Q.

  Kennelpoulsgaard.dk – Heja,
  Mega dejligt med en god nyhed.. Venlig hilsen. Albert

 5. Molly B.

  Hullehøj Kennelpoulsgaard.dk Godt med en masse nyheder – nu tjekker jeg op næsten dagligt på om der er kommet nyt. 😉
  Pft.

 6. Karl S.

  Hej med jer, – Kennelpoulsgaard.dk
  God nyhed
  Mvh.. Karl S.

Skriv et svar