I din fritid skal du holde fri

I din fritid skal du holde fri

Fritid handler om at lægge hverdagens stress og jag fra sig og tænke over hvad man har lyst til at lave. Det er nu man skal glemme arbejdet for en kort stund, glemme pligterne og travlheden og have fokus på at nyde roen og gøre det man har mest lyst til. Nogle mennesker har svært ved at holde fri, de er så vant til at være i gang og køre med 100 k/t at når de endelig ikke har noget at lave, bliver de frustreret og forsøger at kaste sig over et nyt projekt. Det gør ikke noget, at man gerne vil være aktiv i sin fritid, men det må ikke gå hen og blive stressende, når man tænker på at man skal slappe af.

Din fritid er op til dig
Din fritid skal du bruge som du har lyst til. Det er netop det, det handler om. Det handler om at gøre de ting, som du ikke føler, eller ikke kan, have tid til i hverdagen, når pligterne og ansvaret kalder. Fritid skal være sådan at man føler, at man kan trække vejret helt ned i maven og puste ud og mærke sig selv og sin krop. Hvis du er i tvivl om, hvad du har lyst til, så spørger dig selv: ”hvordan har jeg mest lyst til at bruge min fritid”.

Aktiv eller rolig fritid
Vi er forskellige i forhold til hvordan vi gerne vil bruge vores fritid. Nogle mennesker er meget inaktive i løbet af hverdagen og sidder det meste af dagen foran deres pc skærm og det de får gået, er turen til kaffemaskinen, kantinen og toiletterne. De fleste mennesker har en meget inaktiv hverdag på kontoret, sådan er vi desværre indrettet i dagens Danmark. Derfor er det dejligt at bruge tiden på netop at få dyrket noget motion eller gået nogle lange ture, når tiden er til det.

Leg og spil
Det er også i din fritid at du kan finde tid til 7 kabale og hygge dig med de ting, som du kan lide at spille, hvad enten det er online eller det er i virkeligheden. Spil er også med til at gøre at vi slapper af og kan fokusere på noget helt andet i et stykke tid. Du kan også spille fodbold og stangtennis med børn og familien eller gå en lang tur på stranden. Det vigtigste er, at du føler at din fritid bliver brugt på noget, som du kan lide.

Dette indlæg har 5 kommentarer

 1. August U.

  Hej Fedt! Pft.

 2. Felix U.

  Hej med jer, – Kennelpoulsgaard.dk
  Tak for at dele nyheden 🙂
  Med venlig hilsen, Felix U.

 3. Valdemar A. G.

  hej Kennelpoulsgaard.dk
  Sku velskrevet!
  Pft.

 4. Astrid A. H

  Heey Kennelpoulsgaard.dk Jeg havde faktisk glemt jeres magasin, men fed artikel her! 😉 Astrid

 5. Freja L.

  Hej – Kennelpoulsgaard.dk Det er altså bare mega fedt skrevet. Jeg kommer helt sikkert tilbage og læser på jeres med på jeres andre nyheder Fortsat god dag, Freja L.

Skriv et svar